Online Job interviews

Jezelf online presenteren. En dan ook nog in een high stake interview. Je reptielen brein wil vluchten en laat opeens al je nerveuze trekjes naar voren komen die je tot overmaat van ramp ook nog eens zelf op het scherm terug ziet. Met nog meer onzekerheid tot gevolg.
 
De cliënten van Centaurus loopbaan advies wilden dit proces voorkomen om een goede start te maken met hun nieuwe loopbaan. Na een intensieve training laten ze nu non-verbale signalen zien die hen laten excelleren in online sollicitatiegesprekken. Hun reptielen brein krijgt geen kans meer om de hele zaak te saboteren! Dankbaar dat ik mocht helpen in deze belangrijke fase van hun leven.

See below for English translation!

Upcoming events:

Bedrijven/organisaties:
Training Rijkswaterstaat:                        
Online presenteren voor workshopleiders

Masterclass Fontys Fit:                           
Minder Zoom fatigue door slimme lichaamstaal

Masterclass Fontys Sporthogeschool:    
Rapport building in online beweeginterventies

Masterclass Rijkswaterstaat:                  
Een krachtig online voorkomen; je bent meer dan alleen je scherm

Professionals:
Body Language – Nonverbal Intelligence
16 en 17 juni: 2-daagse open training in lichaamstaal. Voor enthousiaste en nieuwsgierige professionals die hun eigen lichaamstaal willen finetunen en die van anderen willen leren lezen. Essentiële vaardigheden in je professionele en sociale leven!
Nieuwsgierig? https://beyondexpression.eu/nonverbal-intelligence/

Online Job Interviews

Presenting yourself online is hard work. Especially in high-stake interviews. Your reptilian brain suddenly brings out all your nervous traits and seeing your uncomfortable self appear on the screen, only makes matters worse. You get even more insecure.

Centaurus career advice clients wanted to avoid this process in order to kick start their new career. After intensive training, they now show non-verbal signals that make them excel in online job interviews. Their reptilian brain will no longer have a chance to sabotage their presence! Grateful to be able to help in this important phase of their lives.

Upcoming events:

Companies/organizations:
Training Rijkswaterstaat:
Online presenting for workshop leaders

Masterclass Fontys Fit:                           
Decrease zoom fatigue by using clever body language

Masterclass Fontys School of Sport Studies    
Rapport building in online sport interventions

Masterclass Rijkswaterstaat:                   
Powerful online presence: you can be more than just a screen

Beyond Expression. Ted Toussaint. Body Language. Nonverbal communication training. Non-verbale communicatie training. Lichaamstaal