Training voor Rijkswaterstaat

Lead trainers at the Ministry of Infrastructure (Rijkswaterstaat) will radiate authentic confidence in their next online presentations! Their openness and curiosity was contagious while finetuning their nonverbal presence. Looking forward to my next training with them!

Workshopleiders @Rijkswaterstaat gaan stralen in hun online presentaties! Hun openheid en nieuwsgierigheid zorgde voor positieve en krachtige aanpassingen in hun online voorkomen. Ik kijk uit naar mijn volgende training met hen!

Margreet Kamp – Data Architect bij Rijkswaterstaat: Vandaag ontzettend leuke workshop gedaan bij Ted Toussaint – Beyond Expression over non-verbale communicatie in online meetings met een aantal collega’s. Superleerzaam, duidelijk uitgelegd en wat maken een paar kleine wijzigingen al een verschil in de indruk die je maakt. Ga ik komende tijd mee experimenteren.