Digital Nomads en hun lichaamstaal

Samen met Suzanne Koolen van Meetings in the Sun, mocht ik een geweldig leuke Q&A verzorgen voor enthousiaste zelfstandigen die al voor de Corona gekozen hadden om remote te werken omdat het beter bij hun levensstijl past. Veel mooie vragen, voorbeelden en inspiratie om een sterke online verbinding te maken door krachtige en warme lichaamstaal.

beyond expression lichaamstaal training digital nomads, meetings in the sun

In juni is er weer een twee-daagse training waarin we bewust stilstaan bij jouw non-verbale uitstraling en kijken we hoe je de signalen van anderen beter kan leren lezen. Leuk om je daar te ontmoeten!
Kijk snel bij de training: Nonverbale- intelligentie


#bodylanguage#beyondexpression#remotework#lichaamstaal#nonverbalcommunication#lovemywork