OUD Non-verbale expertise

Deze training is geschikt voor ambitieuze professionals die zich verder willen verdiepen in lichaamstaal en menselijk gedrag. Het is aan te raden om eerst de training ‘Non-verbale intelligentie te volgen, maar dit is niet strict noodzakelijk. In deze training gaan we ‘beyond’ de basis en bekijken we samen meer complexe onderwerpen zoals:

  • Vocal power: een zelfverzekerde stem is een essentieel onderdeel van een geloofwaardig voorkomen. Aan de telefoon, in een bespreking of in presentaties. Leer hoe je je woorden, toon, volume, tempo, syntaxis en cadans in jouw voordeel kunt gebruiken;
  • Micro-expressies: het gezicht vertelt je veel over de emoties van mensen. Micro-expressies zijn korte, onvrijwillige gezichtsuitdrukkingen die worden gemaakt wanneer we een intense emotie voelen. Als je in staat bent deze in anderen te herkennen, kun je een betere relatie met hen aangaan en impactvolle interacties voeren;
  • Leugendetectie: verschillende clusters van signalen kunnen je vertellen of de andere persoon misschien niet helemaal eerlijk tegen je is. Je collega zegt dat alles goed is. Maar is dat wel zo? Je maakt kennis met een betrouwbare methode om ongemak en onwaarheden te ontdekken.
  • Gedrag beïnvloeden: mensen verwerken onze non-verbale signalen op een onbewust niveau. Door bewust bepaalde non-verbale signalen in te zetten, kun je mensen vanuit een goede intentie beïnvloeden en hen zo helpen het beste van zichzelf te laten zien.

Na deze training

  • Heb je kennis van non-verbale methodes om anderen vanuit een goede intentie onbewust te beïnvloeden;
  • Ben je in staat om heel bewust jouw non-verbale uitingen te kiezen om optimale resultaten in een gesprek te bereiken;
  • Ben je in staat om subtiele micro-signalen van anderen te lezen en begrijpen om zo adequaat in te kunnen spelen op hun behoefte en een oprechte verbinding aan te gaan;
  • Merk je deceptie signalen op en kun je methodisch bepalen bij welke onderwerpen iemand zich ongemakkelijk voelt;
  • Kun je emoties aflezen van het gezicht van je gesprekspartner en hier adequaat op reageren;
  • Ben je je bewust van je eigen vocale kracht en kun je deze finetunen om kracht en warmte uit te stralen met je stem.

Voor wie?
Deze training is geschikt voor ambitieuze professionals die zich verder willen verdiepen in non-verbale communicatie. Door kennis van vocale kracht en micro-expressies krijg je een compleet beeld van de non-verbale signalen die je in kan zetten in al je interacties. De leugendetectie geeft je het voordeel om direct in te spelen op de emoties en intenties die je gesprekspartner door zijn lichaamstaal laat zien.

Data:
1 en 2 november 2023.
Locatie:
Malden, op de prachtige locatie van Kiemkracht64, bereikbaar met openbaar vervoer.
Tijd:           
9:30 – 16:30 uur
Investering:
650,- Euro pp, excl. BTW.
Inclusief:
– Trainingsmateriaal;
– Een uitgebreid naslag werk van non-verbale signalen uit de expert training die je helpen in je analyses;
– Lunch, snacks en drankjes;
– Onbeperkte toegang tot de Beyond Expression Community waar kennis wordt gedeeld over non-verbale communicatie en je vragen kan stellen over de lichaamstaal die je opmerkt in het dagelijks leven;
– Persoonlijk gesprek 1 maand na de training waarin je advies kan vragen over jouw non-verbale uitdagingen die je na de training tegen bent gekomen.
Certificaat:
Na afloop van de training ontvang je een certificaat van deelname.

Bij het tegelijkertijd boeken van de Fundamentals en Expert training, ontvangt je een mooie korting.

Hi Ted, bedankt voor de training! Ik heb er ontzettend veel baat bij gehad. Putting it into practice as we speak ! Tot ziens! Veel hartelijke groeten, Dorinda.

Dorinda van Oosten, General Manager Specific Solutions